Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home_pr1/h/a/habluetzel.com/htdocs/weblog/pivot/modules/module_debug.php on line 95
joanna's weblog - with love from Switzerland

About

This is the archive page for joanna's weblog. Click to go to the frontpage of this site.

Last Comments

Richard Gordon (Ook een ansichtsk…): Nice post, thanks for nic…
Ximaar/Xiwel (Blog): Alles okay? (netblog doet…
sovinco (Prosit Nieuw Jaar…): I was wondering if you ev…
Anjali (Carnaval, vervolg…): I am sure this article ha…
Best essay writin… (Happy New Year!): If you write the article …
best essay writin… (Onderweg!): incredible submits. this …
custom essay writ… (Knippen en plakke…): Nice post, I loved over r…
custom essay writ… (Welcome alledag!): This is an awesome post. …

Calendar

« May 2022
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Archives

Next Archive

01 Jan - 31 Dec 2011
01 Jan - 31 Dec 2010
01 Jan - 31 Dec 2009
01 Jan - 31 Dec 2008
01 Jan - 31 Dec 2007
01 Jan - 31 Dec 2006
01 Jan - 31 Dec 2005

Nederlandse bloggers worldwide.

Moon.
My Facebook.
Midlifer.
Xinix.
Rene in Zeeland.
Belinda.
di Mario.
Sarjenka.
Jacky.
Tienerdantien.

Carpe Diem.
BertesHier.
d 'Alledaagse.
Gerooide.
Buttercup.
Klapdoos.

Pacopainter.
Bespiegelaar.
Radar.
Rob Hamilton.
René, radio verslaggever.
Harriet.
Wilcootje.
Bloempje.

Marjan.
Klaproos.
Tagrijn.
Sjoukje's Cat's.
Hanny.
Ellebelle.

Sebbo.
Renesmurf.
Actiefront, de oppositie.
Palisa.
Pasula.
de Smurf, een Brabantslogje.
Margriet geniet.
Swissphotography
Photo Global Switzerland

Pivot Forums
Pivot Help

Miscellany

Powered by Pivot - 1.40.5: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

17 December 10 - 19:01De Krant.

je ziet maar hoe je die lees!

Het is niet zo makkelijk voor mij s’morgens vroeg mijn krantje te lezen want mijn katten zijn helaas niet doorzichtig. Click on thumbnail.

Nu is dat elke morgen een verhaal voor zich. Om 7.00 uur gaat mijn wekker, als ik hoor als Urs de deur uitgaat weet ik al wat er dan gebeurt. Maica zit binnen seconden  naast mijn hoofd en piept…..Jolly-Belle is meer ladylike en ligt aan de andere kant van mijn hoofd en doet alsof zij slaapt. Als ik dan opsta en richting keuken loop heb ik dan twee katten in mijn kielzog. Laptop inschakelen en eerst maar een koffie want zonder die ben ik nog niet aanspreekbaar ook voor mijn katten niet, als je die namelijk zo ziet zitten  voor hun bakjes  denkt een buitenstaander zeker die zijn aan het verhongeren.

Koffie, sigaretje en krantje lezen, naja met de krant lezen zie je op de foto dus eerst maar mijn roofdieren voeren. Als je nu denkt dat het helpt …..forget it.  Een paar hapjes en swoeps op mijn krant, ach het zijn zulke lieverts dus een aai hier en een aai daar. Het einde van het verhaal is dat ik staande mijn krant lees.

Hoe zegt men ook weer? Een hond heeft een baasje, katten hebben personeel. ;-)

With love from Switzerland

- birmacats - two comments / No trackback - §

12 December 09 - 16:11Kattensitten #2

Bij ons is het koud en wij hebben weer sneeuw gehad maar bij een warme kachel is het goed vertoeven, dat denken de katten bij Gabi thuis ook. Zij heeft een moderne kachel die met hout gestookt wordt zogenaamde pellets, die zien er net uit als het kraftvoer wat wij vroeger de paarden gaven. ;-)  Als ik kom staat hij meestal op standby en zo gauw hij weer gevuld is en begint te branden, wordt dat warme plekkie in beslag genomen, die het eerste maalt het eerst haalt toch?

 

beetje unscherp maar het was een gewuschel!

 

Een prettig weekend webbies, with love from Switzerland

- birmacats - six comments / No trackback - §

12 October 09 - 11:12My Cats

my cats

Nauwelijks zet ik mij in mijn stoel s'avonds ziet het er dan zo uit :-D

With love from Switzerland

- birmacats - eleven comments / No trackback - §

15 May 09 - 07:09Maica von Achor!

Maica von Achor

Ja, ja, ik ben een echte "von" heilige birmane.... ik ben geen uitstellings kat maar een liefhebber poes, het schijnt dat ik een paar foutjes heb in de tekening van mijn vel maar dat mag de pret niet drukken zeggen mijn baasjes, en vrouwtje ziet zich sowieso niet in de wereldgeschiedenis rondreisen van uitstelling naar uitstelling met een poes in een transportbox, veel te veel stress vindt ze.
In Augustus wordt ik al twee jaar en ik doe mij alle moeite tante Jolly-Belle op draf te houden want als je die laat, snurkt zij de hele dag. Die mag zich een europaische kampioen noemen maar dat is ook al weer een paar jaartjes geleden... toch heeft  ze af en toe wel allures de madame.

Jolly-Belle von Achor

 

Vrouwtje was gisteren de hele middag weg, moest ergens foto's maken, dat vindt ik echt niks als er thuis zo niets loopt. Dan maar wachten tot het baasie s'avonds thuis komt dan heet het altijd  "playtime" ;-)

 

With love from Switzerland

- birmacats - five comments / No trackback - §

20 March 09 - 13:22Een Birmakatten Logje!

Birmanen houden van afwisseling wat hun slaapplaatsen aanbelangt, tenminste die van mij. Wat ik die katten al gezocht heb :-D

Maica gaat nog want die slaapt niet zoveel en is verschrikkelijk nieuwsgierig en is nog altijd een vreetzakje, als ik roep komt zij meestal meteen. Op de andere kant kan ze Jolly-Belle wel plagen, die slaapt namelijk nogal veel overdag, is tenslotte al negen jaar oud. Maica wil spelen en dat gaat dan zo....... eerst lebbert maica de kop van Jolly af, dan gaan net als bij een ezel, haar oren naar achter en miauwt die arme Jolly erbarmelijk aan, het gevolg is dat de dikke poot van Jolly op haar kop beland en Jolly verdwijnt dan op zoek naar een rustiger plekkie waar Maica niet kan komen.

Jolly-Belle een tijd geleden een halve morgen gezocht en haar tenslotte achter de TV in Urs zijn kamer gevondent, die 4 kilopoes had nauwelijks plaats. Of zij springt bovenop de boekenkast (zo hoog kan Maica nog niet springen!) en verschuilt zich achter de boeken.
Nu hebben ze beiden onze slaapkamer ontdekt, daar ze alletwee aan het verharen zijn moet ik nu vlijtig elke avond, voordat wij in bed gaan, ons duvet ontplukken. ;-)

Maica en Jolly-Belle


Nou kunnen jullie zeggen: laat ze niet in de slaapkamer maar ach gosh ze liggen zo lekker. Men is een kattenliefhebber of niet, toch?

Een prettig weekend, with love from Switzerland

- birmacats - three comments / No trackback - §

23 October 08 - 17:56Maica!

Maica, ze is nu 14 maanden oud en een vreetzakje zoals men ziet op de foto links. Als ze met drie jaar uitgekleurd is heb ik vermoedelijk een rooie schildpadkleurige birmacat :-)  Kittenvoer bestel ik niet meer want ze wordt mij anders te dik.

Met de tweede foto heb ik haar karaktertje goed ingevangen, frech en voor alles te hebben en is ze overal erbij, (stel je voor ik mis wat ;-) ) Miauwen doet ze niet maar piepsen! En dan zo luid dat men meent het arme beestje heeft wat.

Het is een leuk katje en Jolly-Belle? Ach, die maakt zich niet zo druk, slaapt veel, komt bij het middageten eens kijken wat er zo eetbares op tafel komt en gaat dan weer, is een echte schootkat, (wat Maica nog niet is) dus zij heeft het rijk op onze schoot nog alleen :-D

ons vreetzakje

what happens?

With love from Switzerland

- birmacats - five comments / No trackback - §

20 August 08 - 13:39Oja!

foto's by Urs

Wij willen ook mee op reis ;-)

With love from Switzerland

- birmacats - three comments / No trackback - §

08 August 08 - 04:27Maica

12 maanden

Mijn naam is Jamaica von Anchor, roepnaam Maica en ik ben een seal tortie tabby point sacred birmacat. De Legende. Vandaag ben ik precies een jaar oud geworden, happy birthday to myself :-D hieronder vindt je een paar fotootjes van de laatste paar maanden, fotootje aanklikken en je kan dan zien hoe groot ik al geworden ben ;-)

2.5 maanden

4 maanden

silvester 2007

Lente 2008

 With love from Switzerland, Maica von Anchor

- birmacats - four comments / No trackback - §

Linkdump

05 05 07 14:00Fotografie

 

My online Fotoalbum

update 25. Nov.2009 English in Chester

update 27.09.2008 Schlagerfestival in Chur 2008

update 19.May 2008 Venedig, een bootreis over de lagune van Venetie.

update 28.Mai 2008, Eröffnungsfest Bahnhof Chur 23 - 25 Mai 2008

- - §