Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home_pr5/h/a/habluetzel.com/htdocs/weblog/pivot/modules/module_debug.php on line 95
joanna's weblog - with love from Switzerland

About

This is the archive page for joanna's weblog. Click to go to the frontpage of this site.

Last Comments

Richard Gordon (Ook een ansichtsk…): Nice post, thanks for nic…
Ximaar/Xiwel (Blog): Alles okay? (netblog doet…
sovinco (Prosit Nieuw Jaar…): I was wondering if you ev…
Anjali (Carnaval, vervolg…): I am sure this article ha…
Best essay writin… (Happy New Year!): If you write the article …
best essay writin… (Onderweg!): incredible submits. this …
custom essay writ… (Knippen en plakke…): Nice post, I loved over r…
custom essay writ… (Welcome alledag!): This is an awesome post. …

Calendar

« March 2020
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Archives

Next Archive Previous Archive

01 Jan - 31 Dec 2011
01 Jan - 31 Dec 2010
01 Jan - 31 Dec 2009
01 Jan - 31 Dec 2008
01 Jan - 31 Dec 2007
01 Jan - 31 Dec 2006
01 Jan - 31 Dec 2005

Nederlandse bloggers worldwide.

Moon.
My Facebook.
Midlifer.
Xinix.
Rene in Zeeland.
Belinda.
di Mario.
Sarjenka.
Jacky.
Tienerdantien.

Carpe Diem.
BertesHier.
d 'Alledaagse.
Gerooide.
Buttercup.
Klapdoos.

Pacopainter.
Bespiegelaar.
Radar.
Rob Hamilton.
René, radio verslaggever.
Harriet.
Wilcootje.
Bloempje.

Marjan.
Klaproos.
Tagrijn.
Sjoukje's Cat's.
Hanny.
Ellebelle.

Sebbo.
Renesmurf.
Actiefront, de oppositie.
Palisa.
Pasula.
de Smurf, een Brabantslogje.
Margriet geniet.
Swissphotography
Photo Global Switzerland

Pivot Forums
Pivot Help

Miscellany

Powered by Pivot - 1.40.5: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

04 November 09 - 10:10Mexicaanse griep in Chur

Nu is de Mexicaanse griep ook in Chur aangekomen. 73 soldaten in de Churer kaserne heeft ze vlakgelegt. Sinds een paar maanden hebben wij een televisie spot kunnen bewonderen wat men doen en laten moet, alleen nu, dat het zover is.....geen inentings serum op de plaats Chur voor de algemeenheit. Daar nut ook de beste voorbereiding niets, toch? Pijnlijk, pijnlijk. Men houdt zich strikt (presse) aan het aangegeven termin van half November. Helaas kennen die virussen geen terminen. Voor mijzelf ben ik niet zo bang want aan mensenverzamelingen ziet men mij niet, maar het is wel zo:  "die gebeurt mij niet gedachte" ligt mij ver. Voorzicht is aangezegt.

With love from Switzerland

- international - five comments / No trackback - §

16 October 09 - 09:33Kattendeurtje!

Darum hat man wohl der Katzenklappe erfunden ;-)

With love from Switzerland

- international - two comments / No trackback - §

11 October 09 - 13:35Hatelijke propaganda in CH.

 

De eidgenössische specialval:
In geen ander ziviliseertes land maakt de sterkste politische partij zo een hatelijke / giftige propaganda als in Zwitserland.
Dat minarett-plakaat, doet mijnes erachtens de image van Zwitserland grote schade toevoegen.
Daarbij wil Zwitserland in de G-20, daar behoren aan toe: Indonesie, het grootste islamisch land Saudi-arabie, het land van de profeet, maar ook Indie waar 140 millioenen moslims wonen.
Een regeringspartij, die mogelijke gevolgen van politiek en propaganda op de lichte schouder neemt, bewijst Zwitserland een slechte dienst.

51 Prozent van onze bevolkering lehnen die Anti-Minarett-Initiative derzeit ab, nur 35 Prozent stimmen ihr zu. Dies zeigt eine repräsentative Umfrage im Auftrag des «Tages-Anzeigers».

- international - five comments / No trackback - §

19 August 09 - 23:18Friends.

Friendship

Vriendinnen? Heb ik eigenlijk niet veel gehad, die kan ik op een hand aftellen. Een goede vriendin in Italie die ik al jaren zoek maar tot nu toe nog altijd niet gevonden heb, of mijn engelse vriendin waarmee ik hier in Chur zo veel ondernomen heb.
Maar wonderen zijn de wereld nog niet uit, via facebook ben ik aan het zoeken gegaan en voila mijn engelse vriendin gevonden, lang leve Facebook. Daar wij in September naar Chester /Engeland gaan, eens kijken of wij ons kunnen treffen. Blackpool is ja niet ver weg van Chester.
Met mijn Italiaanse vriendin wordt het moeilijker want zij leeft vermoedelijk nu onder een andere naam (die ik niet weet) en zij is, zoals ik mij herinneren kan, ook geen internet type. Maar dat weet je nooit. De tijden veranderen zich. Maar het zou wel leuk zijn weer met haar contact te hebben.
Wat Nederland aan gaat, met oude bekende, uit Holland ben al veel te lang weg. Daarbij komt, dat niet iedereen uit mijn generatie vriendschap gesloten heeft met het internet.  Last but not least, door mijn nederlandse blog heb ik de laatste zes jaren ontzettend veel leuke mensen in Nederland leren kennen en ook ontmoet, dus waarom willen zoeken naar schoolkameraden..... die als men ze in natura ziet niet eens meer kent? Hier in Zwitserland is het usus, zogenaamde klassenhock te maken, van Urs weet ik dat hij altijd zegt, mannoman zijn ja allemaal ouwe mannen en vrouwen ;-) Kijk als je er jonger uitziet als je bent heb je goed praten. :-D

With love from Switzerland

- international - two comments / No trackback - §

16 June 09 - 21:32Facebook

 

Nu ben ik ook present op Facebook, acteel was het geworden doordat Stefanie onze dochter er mee begonnen was. Ik ben beindrukt.  Geregisteert had ik mij al voor een paar maanden. Ik had eens een hyves aangelegt maar daar kon ik helemaal niet mee overweg. Mij teveel "pimp me up"  Dus vandaag die hyves account opgezegt, en met volle power op mijn facebook gestort. ;-)
Facebook mobile software ook geinstalleert op mijn smartphone maar die loopt om een of andere reden niet, krijgt geen internetverbinding, nog eens zoeken aan wat dat ligt. Via mijn IEX op mijn smartphone funkioneert het. Misschien een foute URL  in die software van windows mobility. I love Bill Gates (dus NOT!)
Als ik die software te lopen krijg kan ik direct foto's op mijn facebook uploaden, vindt ik wel leuk als men onderweg is.
De hele middag tussen de was wassen en broodbakken brainstorming gehad.

By the way registeren op Facebook kost niets en men kan zo eens kijken welke vrienden men vind, een naam of e-mailadres ingeven en voila.

With love from Switzerland

- international - ten comments / No trackback - §

30 May 09 - 10:14Prettige Pinksterdagen

Click to play this Smilebox postcard: Pfingsten

- international - nine comments / No trackback - §

01 May 09 - 12:36Aanslag op de Monarchie in Holland

Nederland en heel Europa in shock.Een aanslag op de koningin.........dat was tot gisteren iets onvoorstelbaars.
Op koninginnendag die elk jaar in heel Nederland op de 30. April gevierd wordt en sinds jaren een groot volksfeest gelijkt is het dan woordwoordelijk "Oranje boven"
De hele koninglijke familie gaat onder het volk, dat is tot nu toe ook altijd zonder probleem mogelijk geweest. De vraag is of dat het volgend jaar ook zo is.

Facit: de amok-loper heeft het niet overleeft, (wat hij vermoedelijk al in koop genomen had) vijf , zeven onschuldige burgers dood en 13 zwaar en middenzwaar verwonde. Waarom besluit een mens zoiets? Wilde hij ingaan in de geschiedenis?  Opmerkzaamheid voor zijn persoon? Opvallend is wel, dat degene die zoiets plannen meestal  "onopvallend" zijn voor hun medemensen.

With love from Switzerland

- international - four comments / No trackback - §

08 April 09 - 11:34The king himself!!!!!

De Italiaanse ministerpresident Silvio Berlusconi heeft bij zijn bezoek aan de aardbeven slachtoffers in L'Aquilla de toestanden met een "campingvakantie" vergeleken: de in de tentlager ondergebrachte mensen hebben alles wat zij nodig hebben was zijn commentaar. Zij hebben warm eten en medische verzorging.
Dat nog duizende mensen nog geen dak boven hun hoofd hebben en aan de buitenlucht overnachten moeten wordt van hem ingnoreert

Voor de slachtoffers moet het blanke hoon geweest zijn dit aan te horen. Laten wij hopen dat het Italiaanse volk zich dat nu ook realiseert en deze ondraagbare mens van zijn troon stort.  In vetnapjes treden is hij sowiso experte en dat internationaal.

Internationaal was er veel hulp aangeboden maar mijnheer had alle hulpverleningen afgewezen, het lapidare antwoord: wij zijn een volk met veel trots!!!!!! 

Povere Italia.

- international - eight comments / No trackback - §

Linkdump