Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home_pr1/h/a/habluetzel.com/htdocs/weblog/pivot/modules/module_debug.php on line 95
joanna's weblog - with love from Switzerland

Last Comments

Richard Gordon (Ook een ansichtsk…): Nice post, thanks for nic…
Ximaar/Xiwel (Blog): Alles okay? (netblog doet…
sovinco (Prosit Nieuw Jaar…): I was wondering if you ev…
Anjali (Carnaval, vervolg…): I am sure this article ha…
Best essay writin… (Happy New Year!): If you write the article …
best essay writin… (Onderweg!): incredible submits. this …
custom essay writ… (Knippen en plakke…): Nice post, I loved over r…
custom essay writ… (Welcome alledag!): This is an awesome post. …

Archives

01 Jan - 31 Dec 2011
01 Jan - 31 Dec 2010
01 Jan - 31 Dec 2009
01 Jan - 31 Dec 2008
01 Jan - 31 Dec 2007
01 Jan - 31 Dec 2006
01 Jan - 31 Dec 2005

Nederlandse bloggers worldwide.

Moon.
My Facebook.
Midlifer.
Xinix.
Rene in Zeeland.
Belinda.
di Mario.
Sarjenka.
Jacky.
Tienerdantien.

Carpe Diem.
BertesHier.
d 'Alledaagse.
Gerooide.
Buttercup.
Klapdoos.

Pacopainter.
Bespiegelaar.
Radar.
Rob Hamilton.
René, radio verslaggever.
Harriet.
Wilcootje.
Bloempje.

Marjan.
Klaproos.
Tagrijn.
Sjoukje's Cat's.
Hanny.
Ellebelle.

Sebbo.
Renesmurf.
Actiefront, de oppositie.
Palisa.
Pasula.
de Smurf, een Brabantslogje.
Margriet geniet.
Swissphotography
Photo Global Switzerland

Pivot Forums
Pivot Help

Miscellany

Powered by Pivot - 1.40.5: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Sail your best! | Home | iPhiasco »

My Blog jubileum!

Mijn Blog bestaat vandaag 4 jaar, en ik blog nog altijd met plezier. De start was in Juli 2004 bij streepjesweblog. Daarna, na de veranderingen bij web-log.nl in 2007 overgestapt naar Pivot (Gratis blogsoftware) die op mijn eigen domain loopt. Geen afhangigheid meer van een blogprovider en kosten doet het bovendien ook niks.
Ook streepjesweblog offereert een gratisversion maar ik met al mijn foto's zou zeer snel aan mijn limit zijn.
Vandaag mijn feedlist maar eens doorgeklikt, met de jaren was mijn feedlijst lang geworden en ik heb ook bemerkt bij het doorbladeren dat heel veel bloggers die in mijn feeds staan het handdoek geworpen hebben.
De harde kern die nog steeds bestaat zijn vooral degene die graag schrijven en niet alleen op vangst gaan naar reacties. Zij bloggen voor het plezier met no stress.
Veel blogg(ster)er, vooral vrouwen hebben op een gegeven moment stress met het beantwoorden van over 40 reacties, dat kan dan een negatieve fulltime job worden. ;-)
 
Op mijn blog staan nu 1011 logjes incl. archief vanaf Januar 2005, excl. de eerste zes maanden van 2004.
Mijn bezoeker meter loopt eerst sinds Maart 2007 bij het opzetten van mijn Pivotweblog.

Statistics

Start date: 13.03.2007
Total pageviews: 15'849
Total visits: 11'803
Busiest day: 27.06.2007 (99)
Busiest week: Week 2 2008 (416)
Busiest month: 1.2008 (1'475)

Dus webbies op in het volgende blogjaar, we'll stay in touch.
With love from Switzerland.17 comments:

Gefeliciteerd, Joanna! Ik hoop je nog vele jaren hier virtueel te ontmoeten. Onze blogs bestaan trouwens ongeveer even lang, want op 14 juli (quatorze juillet) bestaat Actiefront! 4 jaar.
Actiefront! / Rokersdag.nl (URL) - 10 07 08 - 22:21

Gefeliciteerd met je jubileum. Ik log ook ongeveer zo lang, ook eerst bij web-log en door dezelfde reden met pivot haha, ik heb overigens toen wel mijn hele weblog meegenomen naar mijn pivot (vond ergens hoe dat moest) en ja .. ik log ook voor mijn plezier, de reacties zijn leuk, het is gezelliger maar ik moet toch mijn verhaal kwijt .. ook al komt er niemand.
Hele fijne vrijdag alvast.
Jacky (URL) - 10 07 08 - 23:00

Gefeliciteerd, het aantal mensen wat langskomt is niet belangrijk, je reacties zijn leuk. Maar mijn ei kwijt kunnen is belangrijker. Ga nog maar gewoon heel veel jaren door. Nog twee maanden en ik heb ook een feestje met mijn log.

Love As Always
Di Mario
Di Mario () (URL) - 10 07 08 - 23:47

Gefeliciteerd met dit jubileum Joanna!
Ik ben inmiddels ook al sinds April 2004 aan het bloggen en net zoals jezelf ook bij streepjes weblog begonnen, toen heel even bij punt.nl en toen snel naar Blogger waar ik nu ook alweer een aantal jaren blog. De tijden van 150 bezoekers en 50 reacties per dag zijn mij gelukkig allang verleden tijd, en daar heb ik geen spijt van, dat was ook een van de redenen waarom ik de overstap naar Blogger maakte... Zoveel tijd was je kwijt per dag. Hoop nog lang van je blogs en reisverslagen te kunnen genieten. Het is een waar genot om je schrijfstijl te mogen delen met jezelf en anderen. Nogmaals gefeliciteerd, Ciao Pc.
PC () (URL) - 11 07 08 - 00:27

Van harte gefeliciteerd, Joanna. Van de 4 jaar die je blogt volg ik je zeker al 3,5 jaar en geniet nog steeds van je schrijfsels en heerlijk taalgebruik.
Als je elkaars blog zo lang bezoekt en het klikt met elkaar ontstaat er een soort familiegevoel...dit gevoel heb ik zeker met jou!
gerooide () (URL) - 11 07 08 - 07:20

Gefeliciteerd! Tja, mijn verhaal ken je . . . en nu blog ik "al" 5 maanden haha!! Groetjes!
Suzan - 11 07 08 - 08:29

Ik blog inderdaad ook alweer 4 jaar (per mei); En gelukkig heb ik die reactiestress niet... Onlangs had ik een bepaalde blogentree ergens gemeld en sindsdien heb ik - daardoor - bijna 500 extra bezoekers gehad (da's toch maar eenmalig vermoed ik). Een groot aantal reageerden op mijn blogje, maar doordat er ook mensen waren die simpelweg onaardig deden, heb ik alle reacties daar verwijderd en de reactiemogelijkheid gesloten. Ik had geen zin om me te moeten verdedigen voor een blogje wat ik typte. Verder blog ik nog steeds met veel plezier...

gefeliciteerd met je 4 jarig bestaan.
Kitty (URL) - 11 07 08 - 09:39

Een dagje te laat mar zeker niet ongemeend: van harte gefeliciteerd
Wilcootje () (URL) - 11 07 08 - 10:13

Gefeliciteerd met je 4 jarig jubileum!
Ik had er vorige maand 4 jaar op zitten. Wat een tijd al hè?
Maar ik vind het ook nog steeds leuk. Gelukkig evalt het mij prima bij punt.nl
Ik hoop nog een hele poos hier te mogen kijken en lezen Joanna! :-D

Fijn weekend alvast
Harriët () (URL) - 11 07 08 - 12:49

Gefeliciteert, en inderdaad bloggen moet leuk blijven en geen gestress worden of het idee geven of krijgen van "kom jij niet bij mij, kom ik niet bij jou" Het moet geheel vrijblijvend zijn en zo leer je ook de diehards herkennen. Ik heb er ook al diverse zien komen en gaan en weer terugkomen onder een andere naam, maar what the hack, gewoon lekker wegtokkelen zonder enige verplichting, en als je jezelf ophangt aan statistieken ben je verkeerd bezig. Ik ken ook vrouwen die perse 100 mensen per dag op hun site willen hebben, die gaan dan ook héél ver in hun taal en fotogebruik. Dat is hun eigen keuze, maar om zo te scoren, het moet in je zitten. Lekker gewoon doen waar je zin in hebt, eens in de maand kijk ik de statistieken in en zie nog de regelmaat van twee jaar geleden die altijd maar langskomen of ik nou schrijf of niet. Dat is ook zo een harde kern van fans die je niet teleur wilt stellen, en dat geldt natuurlijk ook van mijn kant naar hen toe. Maar ik blijf zeggen, bloggen moet een leuke en gezellige hobby blijven...En tot nu toe geniet ik nog steeds ook al vier jaar met volle teugen van het geleuter dat ik erop knal...
fij n weekend
groet van leny
leny (URL) - 11 07 08 - 13:43

Gefeliciteerd!

Zelf log ik over enkele maanden 4 jaar (gratis) bij web-log. Dat begon als een testje voor iemand anders en is wat uit de hand gelopen. Daarvoor had ik al een logje op m'n eigen website, maar dan in de Bieslog-stijl. Dus geen reageermogelijkheid. Ik log daar nog steeds als het specifiek over zaken gaat op die site.

Helaas merk ik dat het reageren verslavend werkt. Het is niet veel anders dan vroeger het 27MC'en waar iedereen zich met iedereen en van alles bemoeide. Het is leuk om te doen, veel interresseert me, maar om alles goed te lezen raak ik nogal wat tijd kwijt. Ik pik er dan ook logjes uit en lees niet overal alles. Voor mij moet het dan ook een hobby blijven en geen werk worden. :-)
Xiwel (URL) - 11 07 08 - 14:54

Gefeliciteerd met dit jubileum. Ik heb nog even te gaan, ik ben in december 2005 begonnen. Ik vind het nog steeds leuk om te doen, kom helaas niet altijd toe aan het lezen van alle blogjes, en ik schrijf ook niet voor de reacties, maar gewoon omdat ik het leuk vind om te doen. Krijg ik reacties, prima, zijn er weinig of geen, ook goed. Het moet geen verplichting worden.
Fijn weekend
Bloempje () (URL) - 11 07 08 - 15:24

Gefeliciteerd met 4 jaar bloggen!
Dan ben ik een groentje vergeleken bij jou. In augustus wordt het 2 jaar. Ik doe het voor mijn eigen plezier en niets MOET voor mijzelf, alles MAG. Hoeveel bezoekers er komen, vind ik niet belangrijk. Net zo min dat het belangrijk is of er wel veel reacties worden geplaatst. Vrijheid blijheid!
Ik wens je een heel goed weekend!
Hanny () (URL) - 12 07 08 - 00:37

krass, du bist voll an der blogfront mit dabei :) Coole Sache dein Blog, schau' ich immer gerne an! *lg.
stefanie - 12 07 08 - 11:18

Gefeliciteerd met je eerste 4 jaar!! Pivot vind ik super blogsoftware en ook nog eens gratis. Op naar de volgende 4 jaar!
Belinda () (URL) - 12 07 08 - 11:38

De bespiegelaar staat het schaamrood op de kaken !!! Zo druk met zijn dagelijkse logjes bezig en dan eventje maar onze joanna vergeten !!! En dan nog wel terwijl zij het vierjarig jubileumviert !!! Van harte meid en zorg ervoor dat je bij de diehards blijft behoren. Zo n jubileum kun je dan ook weer gepaard laten gaan met een leuke prijsvraag !!!!!! Dat is jou wel toevertrouwd en de winner??? Uiteraard Schwyzer Schokki
bespiegelaar () (URL) - 15 07 08 - 14:14

Gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan van je weblog.
Blijf vooral doorgaan met het schrijven van je stukjes.

Houdoe
Jacky () (URL) - 15 07 08 - 22:49


No trackback:

Trackback link:

Please enable javascript to generate a trackback url


  
Remember personal info?

Emoticons /

To prevent automated commentspam we require you to answer this question, thank you.
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.