Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home_pr1/h/a/habluetzel.com/htdocs/weblog/pivot/modules/module_debug.php on line 95
joanna's weblog - with love from Switzerland

Last Comments

Richard Gordon (Ook een ansichtsk…): Nice post, thanks for nic…
Ximaar/Xiwel (Blog): Alles okay? (netblog doet…
sovinco (Prosit Nieuw Jaar…): I was wondering if you ev…
Anjali (Carnaval, vervolg…): I am sure this article ha…
Best essay writin… (Happy New Year!): If you write the article …
best essay writin… (Onderweg!): incredible submits. this …
custom essay writ… (Knippen en plakke…): Nice post, I loved over r…
custom essay writ… (Welcome alledag!): This is an awesome post. …

Archives

01 Jan - 31 Dec 2011
01 Jan - 31 Dec 2010
01 Jan - 31 Dec 2009
01 Jan - 31 Dec 2008
01 Jan - 31 Dec 2007
01 Jan - 31 Dec 2006
01 Jan - 31 Dec 2005

Nederlandse bloggers worldwide.

Moon.
My Facebook.
Midlifer.
Xinix.
Rene in Zeeland.
Belinda.
di Mario.
Sarjenka.
Jacky.
Tienerdantien.

Carpe Diem.
BertesHier.
d 'Alledaagse.
Gerooide.
Buttercup.
Klapdoos.

Pacopainter.
Bespiegelaar.
Radar.
Rob Hamilton.
René, radio verslaggever.
Harriet.
Wilcootje.
Bloempje.

Marjan.
Klaproos.
Tagrijn.
Sjoukje's Cat's.
Hanny.
Ellebelle.

Sebbo.
Renesmurf.
Actiefront, de oppositie.
Palisa.
Pasula.
de Smurf, een Brabantslogje.
Margriet geniet.
Swissphotography
Photo Global Switzerland

Pivot Forums
Pivot Help

Miscellany

Powered by Pivot - 1.40.5: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Springtime. | Home | prettige paasdagen. »

Zomertijd!

Het is weer zover, in dit weekend worden van Zaterdag op Zondag de klokken weer een uur later gestelt dus wij hebben een kortere nacht. Dat behaagt niet alle mensen.
Als meer nacht-aktieve mens (s'morgens niet uit het bed te krijgen en s'avonds niet erin ;-) ) moet ik nu een uur vroeger opstaan, en om weer in een routine te komen heb ik dan wel een paar weekjes nodig. ;-)  Dat wordt een wekker stellen. Mijn biologische klok heeft zich namelijk nog nooit kunnen bevrienden met die zomertijd.

 


Dan de uuren van diverse electronische apparaten ook weer later zetten....dat wordt weer handleidingen tevoorschijn halen want na een jaar weet ik meestal niet meer welke knopjes ik drukken moet.


Nadat het verleden week bij ons bijna zomerlijke temperaturen waren is het sinds gisteren 15° kouder geworden, zelfs gesneeuwd heeft het gisterenmorgen. En erg gestormt !!! Brrrrr.... Dus ik wacht nog met planten en bloemen op onze balkon te zetten.
Het volgende weekend is het alweer Pasen en ik hoop dat wij tenminste een beetje goed weer hebben. Een beetje zon, zou goed doen, na die lange en strenge winter die wij hier gehad hebben.  Wij gaan nergens naar toe dus dat wordt dan "balkonia" Volgende week wil ik evengoed nog wat groen halen voor ons balkon. Het oog wil ook wat, toch? Kan iemand mij een tip geven, want tot nu toe heb ik niets tot groeien gebracht, wij hebben veel wind op de balkon en ligt de hele dag vol in de zon (als die schijnt.)

Een paasboom maak ik dit jaar niet want die hebben mijn katten verleden jaar gesloopt ;-) Rotzooi puur was het. Is de eerste keer dat ik er dit jaar geen heb. :-(


Een prettig weekend webbies, with love from Switzerlandseven comments:

Gelukkig heb ik een bondgenoot in het laat naar bed gaan en daardoor best wel wat moeite hebben met dat uur minder. Gelukkig duurt de omschakeling bij mij wat minder lang dan bij jou.
Jammer dat de poezen je paasboom gesloopt hebben vorig jaar. Maar er zijn nog best andere leuke paasversieringen. Wie weet laten ze die met rust.
Het is bij jullie dus echt: maart roert zijn staart. En het kan natuurlijk in april ook nog wel sneeuwen. De lente is voorlopig nog best wel grillig.
Een heel fijn en hopelijk zonnig weekend!
Hanny () (URL) - 27 03 10 - 16:49

Ook ik heb moeite met dat uur. Maar dat komt omdat ik een ochtendmens ben, maar de eerste paar dagen heb ik het idee dat ik midden in de nacht moet opstaan. En met mijn medicijnen gaat het dan ook altijd een beetje mis. Het duurt bij mij ongeveer een weekje, dan ben ik er wel aan gewend.
Tes - 27 03 10 - 16:51

Ik heb nooit zo'n moeite met de overgang naar de zomertijd. Ben toch altijd vroeg wakker ;) Van zomer- naar normale tijd moet ik wel een poosje wennen altijd.
Brrr het weer toch nog omgeslagen dus. Bah
Ik hoop ook op een mooi Paasweekend volgende week. Geen flauw idee wat je op je balkon kunt zetten. heb er niet zoveel verstand van. Zoiets vraag ik m'n vader meestal. Zou je ook kunnen doen ;)
Fijn weekend!
Harriët () (URL) - 27 03 10 - 17:40

Gelukkig geen last van mijn biologische klok, komt misschien door het werken in wisselende diensten.
Helaas kan ik je geen tip geven voor het groen op je balkon, ik heb absoluut geen groene vingers.
Ik duim met je mee dat het Paasweekend een zonnig weekend wordt, kunnen we weer gaan genieten
Fijn weekend
Bloempje () (URL) - 27 03 10 - 21:47

Naar mijn beste weten heeft nog nooit iemand aan die zomertijd kunnen wennen! 't Is gewoon tegen de menselijke natuur. Wat mij betreft mogen ze het dan ook direct afschaffen!
Actiefront! / Rokersdag.nl (URL) - 27 03 10 - 23:57

Het is ooit in 1931 uitgevonden, gestopt tijdens de oorlog en weer gezellig verder gegaan in het kader van de bezuiniging van het licht. Nou van mij mag het afgeschaft worden, ik ben een week van slag alleen al met mijn medicatie ( schildklierellende) en mijn eetpatronen, wat te denken van suikerpatienten? Onzin allemaal dat uur is voor velen een crime..
Fijn en zonnig weekend en hopelijk een warm pasen,
groetjes van leny
leny () (URL) - 28 03 10 - 17:08

Ik had een rotnacht, veel te kort natuurlijk, eerst niet moe zijn om de tijd dat je moet slapen .. dan woelen en midden in de nacht klaar wakker. De zomer is fijn maar zomertijd ?? dat weet ik nog niet hoor.
Ik ben al weer aan het voorzaaien in bakken thuis, misschien is dat leuk voor op balkon ??? er zijn zaden genoeg, keuze zat dus.
Fijne dinsdag alvast !
[Jacky] (URL) - 29 03 10 - 22:19


No trackback:

Trackback link:

Please enable javascript to generate a trackback url


  
Remember personal info?

Emoticons /

To prevent automated commentspam we require you to answer this question, thank you.
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.