Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home_pr1/h/a/habluetzel.com/htdocs/weblog/pivot/modules/module_debug.php on line 95
joanna's weblog - with love from Switzerland

Last Comments

Richard Gordon (Ook een ansichtsk…): Nice post, thanks for nic…
Ximaar/Xiwel (Blog): Alles okay? (netblog doet…
sovinco (Prosit Nieuw Jaar…): I was wondering if you ev…
Anjali (Carnaval, vervolg…): I am sure this article ha…
Best essay writin… (Happy New Year!): If you write the article …
best essay writin… (Onderweg!): incredible submits. this …
custom essay writ… (Knippen en plakke…): Nice post, I loved over r…
custom essay writ… (Welcome alledag!): This is an awesome post. …

Archives

01 Jan - 31 Dec 2011
01 Jan - 31 Dec 2010
01 Jan - 31 Dec 2009
01 Jan - 31 Dec 2008
01 Jan - 31 Dec 2007
01 Jan - 31 Dec 2006
01 Jan - 31 Dec 2005

Nederlandse bloggers worldwide.

Moon.
My Facebook.
Midlifer.
Xinix.
Rene in Zeeland.
Belinda.
di Mario.
Sarjenka.
Jacky.
Tienerdantien.

Carpe Diem.
BertesHier.
d 'Alledaagse.
Gerooide.
Buttercup.
Klapdoos.

Pacopainter.
Bespiegelaar.
Radar.
Rob Hamilton.
René, radio verslaggever.
Harriet.
Wilcootje.
Bloempje.

Marjan.
Klaproos.
Tagrijn.
Sjoukje's Cat's.
Hanny.
Ellebelle.

Sebbo.
Renesmurf.
Actiefront, de oppositie.
Palisa.
Pasula.
de Smurf, een Brabantslogje.
Margriet geniet.
Swissphotography
Photo Global Switzerland

Pivot Forums
Pivot Help

Miscellany

Powered by Pivot - 1.40.5: 'Dreadwind' 
XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed 

« Paris 2010 | Home | Terugblik Parijs »

Bye, bye Paris

Na vijf dagen troubles mit de boot, en ontzettend koud 3°- 6° hebben wij besloten Donderdag onze vakantie af te breken. Eerstens, om de boot te starten moest Urs met een kortsluitingskabel de motor starten! Dat heet vloeren eruit en naar beneden in die enge ruimte....Batterij was toujour leeg, deed ook niet opladen als wij aan de stroom aan wal hingen. Daarmee begon het wat varen betreft. Toen wij aankamen verleden Zaterdag hadden wij geen drup diesel in de tank, en tanken was eerst op Maandag namiddag mogelijk. Dan op Maandag deed de warme ventilatie het niet meer, daar zaten wij nu in ons bootje met ca 7° en het regende, regende. Om het verhaal kort te houden, die ventilator loopt op gas en van de twee flessen die aan boord waren alle twee leeg! Woensdag dan eindelijk een gasfles gekregen, ik wilde een tweede als reserve hebben, nu Donderdag nog altijd geen gas. Weer aan de telefoon gehangen.....antwoord: dat is genoeg. Mijn antwoord: daarmee kan ik die verwarming niet tien dagen laten lopen. Naja, wij waren het dan zat en hebben besloten Vrijdagmorgen om 8.00 weer naar huis te gaan.

De verhuurder viel uit alle wolken toen wij hem dat mededeelde! Daar wij ons reisebureau al gemailt  en over al die troubles op de hoogte gebracht hadden heeft men hem ergens al de levieten gelezen, vemoeden wij. Maar ergens had hij het nog altijd niet gecheckt. Dat zijn de belangrijkse dingen die gebeurt zijn, maar daar waren ook nog andere kleinigheden, afspreken en gewoon niet komen of nooit kunnen op een afgesproken tijd er zijn. 

Naja, wij zijn nu thuis en hebben het lekker warm :-) Mannoman hebben wij het koud gehad.  Het geld is weg en dat vindt ik wel het ergste. Op de andere kant hebben wij Paris gezien en dat was fantastisch.

Een prettig weekend webbies and wit love from Switzerland.seven comments:

Dat kan je met recht een vakantie noemen die in het water gevallen is. Wel een slechte verhuurder als ik dat zo eens lees. Hopelijk kun je nog een en ander terugvragen via het reisbureau.
Fijn weekend.
Bloempje () (URL) - 15 05 10 - 13:19

@Bloempje, in 11 jaren dat wij varen hebben wij zoiets ook nog nooit meegemaakt hoor. En geld terug???? Forget it, want wij hebben de vakantie afgebroken, maar wij zien wel, proberen doen wij het ;-)
Prettig weekend, love Joanna
joanna () (URL) - 15 05 10 - 13:27

Ahh wat jammer dat er vroeger een eind moest komen aan jullie vakantie. :(
Maar ja, je gaat ook niet in de kou zitten natuurlijk. Wij hebben al een paar vakanties gehad die in het water gevallen zijn. 1x een vakantie in Spanje (daar hebben we het geld van terug gekregen) en een vakantie naar Corfu (ook geld terug gekregen) Maar tis wel balen idd. Gelukkig zitten jullie nu weer lekker warm.
Fijn weekend hoor
Harriët () (URL) - 15 05 10 - 14:20

Wat sneu. Jullie hebben ook vaak pech in vakanties. Ik hoop dat jullie nu thuis toch nog fijne vakantiedagen zullen hebben. Ik hoop ook dat jullie, ondanks dat jullie de vakantie hebben afgebroken, toch geld terug krijgen. Als niet alles in orde is, moet daar wel wat tegenover staan, lijkt me.
Hanny () (URL) - 16 05 10 - 00:40

Jammer zeg, gelukkig nog wel Parijs gezien, dus niet helemaal voor niets en ook een bijzondere vakantie meegemaakt, warm je lekker op, het blijft nog wel even zo koud heb ik gelezen.
[Jacky] (URL) - 16 05 10 - 12:14

Dat zat flink tegen. En het is idd maar de vraag of jullie enige vergoeding krijgen. Kan me de stap wel voorstellen. Je gaat immers niet op vakantie om kou te lijden.

Als ik dit lees, dan is mijn vakantie-methode handiger om dit soort schade te beperken. Ik betaal niets vooruit en blijf overal maar 1 nacht die ik achteraf afreken. Als het weer echt tegen zit, dan stap ik op de trein naar een betere plek. Plekken zat. Maar met een huurboot gaat dat moeilijk. De opvouwversies zijn nooit een hit geworden. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=dcqkIym-A..
Xiwel (URL) - 16 05 10 - 12:38

Soms gaat alles mis, en komt alles tegelijkertijd. Jammer! Volgende keer meer succes!!!
Actiefront! / Rokersdag.nl () (URL) - 16 05 10 - 17:57


No trackback:

Trackback link:

Please enable javascript to generate a trackback url


  
Remember personal info?

Emoticons /

To prevent automated commentspam we require you to answer this question, thank you.
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.